Jablkovo škoricová štrúdľa s gaštanovým pyré a čučoriedkami

160°C
20 min (10 – 12 min doba pečenia)
2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš
jablko
škorica
gaštanové pyré
čučoriedky
maslo
cukor

Postup:

Lavaš si rozložíme na pracovnú dosku, vnútro môžeme potrieť roztopeným maslom a postupne naukladáme nakrájané jablká a čučoriedky, posypeme škoricou, cukrom a nastrúhaným gaštanovým pyré. Lavaš si zrolujeme, uložíme na plech a potrieme roztopeným maslom. Podľa chuti môžeme maslo nahradiť rozšľahaným vajíčkom. Na záver štrúdľu pocukríme a pečieme približne 10 minút na 160°C. Dobrú chuť!

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.