Bezlepková vegan gaštanová roláda

Aj by ste mali chuť na sladkú bodku po obede, len sa Vám nechce púšťať do dlhého vypekania? Možno Vás to prekvapí, ale táto bezlepková roláda je hotová šup-šup a na jej prípravu Vám budú stačiť iba 4 ingrediencie!  ivka_veggierecipes, ktorá sa s nami podelila o tento chutný recept, na jeho prípravu použila bezlepkový škoricový lavaš, ktorý roláde dodá nielen skvelú chuť ale aj krásnu vôňu.

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
20 min
Ingrediencie
  • ingrediencia
    2 ks bezlepkový škoricový lavaš
  • ingrediencia
    kokosová šľahačka bioland
  • ingrediencia
    1 balenie gaštanové pyré
  • ingrediencia
    vegan čokoláda na poliatie
Postup
  1. krok

    Pripravíme si lavaš, pokvapkáme vodou. Dáme si oba kusy na seba.

  2. krok

    Pripravíme si dve misky. V jednej vyšľaháme kokosovú šľahačku. Na plnom stupni cca 2 minúty, podľa potreby.

  3. krok

    V druhej miske šľaháme cca minútu zmäknuté gaštanové pyré.

  4. krok

    K šľahačke potom postupne primiešavame pyré.

  5. krok

    Hotový krém rovnomerne rozotrieme po celej ploche lavaša, odložíme si časť krému bokom navrch rolády.

  6. krok

    Pomaly zrolujeme a položíme na rovný povrch.

  7. krok

    Ďalšiu časť krému potierame po vrchu aj po bokoch už hotovej rolády.

  8. krok

    Potom už len dáme vychladiť a nakoniec pokvapkáme čokoládou pripadne posypeme orieškami a dokonalý dezert je na svete☺️

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.