Zdravá pizza s bryndzou

180°C
30 min. (čas pečenia cca 20-25 min.)
2-3
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš špenátový
100% ovčia bryndza
cuketa
ružičkový kel
mladý hrášok
pekinská kapusta

Postup:

Skvelý recept s Lavašom z kuchyne kollarovasilvia   Použila som špenátový Lavaš. Preložíme na polovicu, potrela som chlebík s bio 100% ovčou bryndzou, poukladala cuketu, ružičkový kel, hrášok a pekinskú kapustu. Dáme piecť na 180°C, 20-25 minút. Môžete si na vrch pridať bylinky podľa vlastnej fantázie. Prajem dobrú chuť.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.